Werkwijze.

Openheid, kwaliteit & persoonlijke service

Maartje Rikken Interior Design maakt persoonlijke interieurontwerpen op maat. ‘Maatwerk betekent voor mij dat je op alle vlakken nét een stapje verder gaat. Ik inventariseer de wensen en behoeften van mijn opdrachtgevers grondig en pas deze toe op hun specifieke situatie. Mijn ontwerpen zijn tailor-made, stijlvol en intiem. Het ultieme eindresultaat is voor mij bereikt als ik een ontwerp maak dat de verwachtingen van mijn opdrachtgevers overtreft.’

Maartje Rikken Interior Design is een fullservice interieurontwerpbureau. Dat betekent dat kwaliteit, aandacht en persoonlijke service voorop staan. De ontwerpen van Maartje zijn tijdloos, elegant en warm. Haar Boutique Chique-stijl kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige, pure materialen zoals marmer, hout, staal, koper en glas gecombineerd met natuurlijke kleuren en verschillende texturen.

De werkwijze van Maartje Rikken Interior Design begint met een verkennende fase waaronder een locatiebezoek en een uitgebreid intakegesprek. Hierin worden de wensen en behoeften van de opdrachtgever geïnventariseerd. Hierop volgt een presentatie van het concept: een voorlopig ontwerp met een moodbook, plattegronden, een lichtplan en concrete voorstellen voor meubels en materialen.

Vervolgens wordt dit ontwerp vertaald naar een sfeervol en persoonlijk interieur dat perfect aansluit bij de opdrachtgevers. In de eindfase volgt de eindstyling en inrichting van de verschillende ruimtes. Uiteraard is er altijd meer advies op maat mogelijk, zoals tekeningen voor maatwerk kasten of 3D renders.

Bekijk projecten