Maartje.

Home is not a place, it's a feeling.

Geboren als jongste in een gezin met een ondernemende, succesvolle vader en een creatieve moeder, heb ik van beiden veel meegekregen. Na een carrière in het bedrijfsleven, als woningmakelaar in Amsterdam en meerdere managementfuncties bij een grote retail-organisatie, heb ik mijn kennis en ervaringen gebundeld. Begin 2020 heb ik de opleiding Interior Design met succes afgerond. In mei 2020 is Maartje Rikken Interior Design opgericht.

Mijn missie is simpel: een interieurontwerp maken voor mijn opdrachtgevers dat past als een “tailormade” jas. Een warm, persoonlijk en stijlvol thuis of een werkomgeving die de identiteit van een organisatie versterkt. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van mijn opdrachtgevers wordt een sfeervol en functioneel interieur ontworpen.

Ik hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers. De match met mijn klanten is hierbij erg belangrijk. Elk project wordt in nauwe samenwerking met mijn opdrachtgever uitgevoerd. Openheid, eerlijkheid en service staan bij mij voorop.

Maartje Rikken Interior Design is een fullservice ontwerpbureau dat op maat werkt. Ik realiseer volledige ontwerpen van grote projecten tot kleinschalige opdrachten en maak hierbij gebruik van een sterk en betrouwbaar netwerk van professionele toeleveranciers.
Mijn stijl kenmerkt zich door authenticiteit en het gebruik van hoogwaardige materialen, natuurlijke kleuren en verschillende texturen. Mijn ontwerpen zijn tijdloos, elegant en intiem en worden met oog voor detail ontworpen waarbij eenheid centraal staat.