Maartje.

Tijdloos, elegant & intiem

‘Als ik reis, verblijf ik graag in een boutique hotel: luxe en eigenzinnig, maar tegelijkertijd intiem. Dankzij het kleinschalige karakter krijg je hier als gast de maximale aandacht die je verdient. Deze gedachte en deze sfeer zijn de inspiratie voor mijn manier van werken, en vind je ook terug in al mijn interieurontwerpen: Boutique Chique.’

Maartje Rikken Interior Design. Opgericht in 2020 nadat Maartje de opleiding Interior Design succesvol heeft afgerond. Vanaf de start maakt Maartje Rikken volledige ontwerpen van grote projecten tot kleinschalige opdrachten. Hierbij maakt ze gebruik van een sterk en betrouwbaar netwerk van professionele toeleveranciers.

De stijl van Maartje Rikken Interior Design kenmerkt zich door authenticiteit en het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen. Daarnaast door het gebruik van natuurlijke kleuren en verschillende texturen. De ontwerpen van Maartje Rikken zijn tijdloos, elegant en intiem. Ze worden met oog voor detail ontworpen. Eenheid staat hierbij altijd centraal.